NIKO PROJEKT

PROJEKTIRANJE IN RAČUNALNIŠTVO

Slide 1

Prijava

O nas

V našem podjetju se osredotočamo na dve področji - računalništvo in projektiranje. Pripravljamo projektne dokumentacije za stanovanjske in kmetijske objekte in izvajamo širok spekter računalniških storitev.

Zdravko Koren

ZASEBNOST

Informacija o piškotkih

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

VEČ INFORMACIJ:
- informacije o piškotkih

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.
Odločitev lahko prekličete.

Prispevki


Spletna stran

Pred izdelavo spletne strani morate pripraviti vsebino, ki jo boste objavili na spletni strani. To so lahko:

  • word-ovi dokumenti
  • spletni naslovi do vsebin, ki bodo prikazane na vaši spletni strani
  • slike-fotografije ki jih boste uporabili

Določite tri barve, ki bodo prevladovale na spletni strani.

Skupaj določimo še ime domene (ime spletne strani www.moje_ime.com), ki bo predstavljala naziv ali dejavnost podjetja. Več o cenah domen, gostovanju in e-mail naslovih preberite tukaj.

Najtežji korak je odločitev o izgledu spletne strani. Možnosti so neomejene in tukaj vam priskočimo na pomoč. Pogledate lahko nekaj predlog, ki jih imamo predstavljene na naši spletni strani, prav tako pa vam poiščemo še nekaj vzorcev spletnih strani glede na vrsto dejavnosti, ki jo opravljate.

Mi vam priredimo vse vaše fotografije-slike na enotno grafično podobo in jih prilagodimo za objavo na spletu, izdelamo ikone, določimo ključne besede, po katerih vas bodo razvrstili iskalniki in vas vpišemo v iskalnike Google, Yahoo, Najdi.si, da vas bodo lahko vaše stranke in partnerji našli.

Ko spoznate kakšne so možnosti, razumete da je ceno zelo težko pavšalno določiti. Zato so ceniki vseh izdelovalcev spletnih strani vsebinsko zelo različni. In kot laik nikakor ne boste mogli iz cenikov primerjati dveh različnih ponudnikov.

Končna cena bo dogovor med nami, glede na vse opisano v okviru konkurenčnih ponudb. Cena se začne pri 180€ za generirane predloge (ni Java in Flash modulov, animiranih menijev, omejitve pri tipografiji) in od 230€ za spletno stran s predstavljenimi predlogami.