NIKO PROJEKT

PROJEKTIRANJE IN RAČUNALNIŠTVO

Slide 1

Prijava

O nas

V našem podjetju se osredotočamo na dve področji - računalništvo in projektiranje. Pripravljamo projektne dokumentacije za stanovanjske in kmetijske objekte in izvajamo širok spekter računalniških storitev.

Zdravko Koren

ZASEBNOST

Informacija o piškotkih

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

VEČ INFORMACIJ:
- informacije o piškotkih

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.
Odločitev lahko prekličete.

Kjer se vaše vizije uresničijo...

Projektiranje

Razmišljate, da bi v prihodnosti postavili nov objekt na vašem zemljišču?  Ali pa ste izvedli črno gradnjo in bi jo radi legalizirali? Mogoče pa bi samo del objekta rekonstruirali ter zgradili prizidek k obstoječem objektu?

Do tega pa vas loči kup papirjev, ki se imenuje projektna dokumentacija.

Vi priskrbite osnovno dokumentacijo, ki jo projektanti potrebujejo za izdelavo projekta za stanovanjski ali kmetijski objekt, nato ves upravni postopek izvedemo mi, do pridobitve gradbenega dovoljenja.

Pri projektiranju sledimo zahtevam in predpisom s področja zakonodaje - Zakon o graditvi objektov (ZGO-1) in Pravilnik o projektni dokumentaciji (Ur.l. RS 55/2008), ki ureja projektiranje in gradnjo objektov.

Preberite še ostale povezave za projektiranje.

Ustanavljate podjetje?

novo-podjetje

Pred ustanovitvijo podjetja si večina najprej naredi kalkulacijo in predvidi stroške strojne in programske računalniške opreme, promocijskega materiala, spletne strani…

Preberi več

Prenavljate IS?

prenavljate-is

Preden se odločite za prenovitev informacijskega sistema (strojne in programske opreme) ali pa vse kupujete prvič, je smiselno pogledati, kaj nam tehnologija ponuja danes.                                     

Preberi več

Spletna stran?

spletna stran

Kako začeti z izdelavo spletne strani in kakšna vprašanja morate znati odgovoriti. Kaj naredimo mi in kakšne podatke dobimo od vas? Koliko vas spletna stran stane?                                    

Preberi več